Huur

Appartement huren Amsterdam

Welkom bij Out Amsterdam. Indien je op zoekt bent naar een leuke huurwoning kunnen wij je wellicht verder helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden en zoeken van geschikte appartementen. Indien je bij ons een zoekopdracht plaatst gaan wij met de aangegeven criteria de markt op.

Door onze jarenlange ervaring weten wij goed de weg tussen het aanbod van alle verschillende woningen. Zodra wij een aantal geschikte woningen hebben gevonden maken wij een selectie en stellen deze bij je voor. Indien er interesse is om een aantal woningen te bezichtigen dan plannen wij een route in om alle woningen in 1 x te zien.

Indien de perfecte woning er tussen zit dan probeert Out Amsterdam op een zo kordaat mogelijke manier de woning aan te huren. Een goed huurdersprofiel is hierbij belangrijk. Als huurder wordt je voorgesteld bij de verhuurder op grond van een geldig legitimatiebewijs, een werkgeversverklaring/contract en een recente loonstrook. Indien de verhuurder het profiel accepteert dan de woning aangehuurd worden.

Bij de sleuteloverdracht wordt er altijd een checkin rapport opgemaakt. Dit rapport wordt bij het verlaten van de woning als leidraad genomen voor het teruggeven van de betaalde borg.

Uiteraard blijft Out Amsterdam in de toekomst altijd beschikbaar voor  advies en/of hulp.

vind je woning

Out Amsterdam
Hobbemakade 73
1071 XN Amsterdam
T. +31 (0)20 811 88 50
info@out-amsterdam.nl